North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website Knights Fable Support
4465 Threads / 26240 Reply
Search   Favorites  

View: 135| Reply: 4

Camp war CSA missing

[Copy link]

8

Threads

46

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theslayereu
User
Posts:46
Joined 2015-5-16
Last Visited 2016-08-15
Post time 2015-11-2 08:53:54 | Show all posts |Read mode
Camp war CSA missing Reply:4| View:135
        Hi guys.i seem to have done 3 rounds of CSA but CW only counted 2.
        300pts short right?
        best regards
       

 theslayereu Last edit in 2015-11-2 08:53:54

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-11-2 13:52:57 | Show all posts

Camp war CSA missing

        Hi player,

        were you able to enter on 3 of your CSA attempts? Perhaps a scenario was it ended without you entering.
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-11-2 13:52:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2017-05-08
Post time 2015-11-2 19:08:55 | Show all posts

Camp war CSA missing

As chloe said.


If you dont enter csa when it starts you wont be getting csa attempts points.
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-11-2 19:08:55

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

46

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theslayereu
User
Posts:46
Joined 2015-5-16
Last Visited 2016-08-15
 Author| Post time 2015-11-3 04:03:05 | Show all posts

Camp war CSA missing


          ;;;;                        Hi player,;       
       
                        were you able to enter on 3 of your CSA attempts? Perhaps a scenario was it ended without you entering.       
;;; chloegrace posted on 2015-11-02 00:52:57;;;;


        To be honest ;im not sure if that happened.this last week ive had serious troubles with pop up errors(some in chinese characters)/getting disconnect,huge lags,G dungeons that would not start,CSA not working proper on collect(saying requirments not met),me just loggin in and when i click CSA it says you lose with 0/0 attempts,game is funny that way right?...thanks for the quick reply...
        best regards
        *example of error in city defense that forces me to refresh and lose it sometimes
       
Floor reply (0)

 theslayereu Last edit in 2015-11-3 04:03:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2017-5-26 15:20 GMT+8 , Processed in 0.053459 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list